Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Обука за изучување на техники за шиење и кроење

ЕСЕ на пет жени/девојки им обезбеди можност за изучување на техники за шиење и кроење! 

Очекувајте нешто ново на Погон.

Во меѓувреме посетете ја страницата www.pogon.mk и купете го Вашиот омилен производ.

Обуките се спроведуваат во рамки на проектот Погон - уникатна платформа поддржани преку прокеот #LeaveNoOneBehind CeProSARD.

 

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар