Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Контакт

 
Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените - ЕСЕ
ул. Максим Горки  20/1-4
1000  Скопје
Република Македонија
 
тел:   ++389 (0) 2  3298 295;  3298 296                     
факс: ++389 (0) 2 3211 453

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 
 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар