Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Работилница за рачни изработки по повод новогодишните празници

Уште една успешна работилница се одржа викендов во просториите на "Јавна соба", со цел подобрување на состојбата на жената и надминување на сериозниот проблем со семејното насилство.

Жените, со помош на своите деца изработија преубави и уникатни рачни изработки по повод новогодишните празници.

Секој од уникатните производи ќе биде изложен и достапен за продажба на нашата онлајн платформа ПОГОН.МК.

 

 

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар