Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Повик за прибирање на понуди за набавка на специјализирани алатки, премази и модли за работа со полимерна глина и епоксидна смола

Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените (ЕСЕ), согласно воспоставените Правилник и процедури за набавки, објавува:

 

П О В И К   З А   П Р И Б И Р А Њ Е   Н А   П О Н У Д И

за набавка на специјални алатки, премази и модли за работа со полимерна глина и епоксидна смола за изработка на уникатни рачно изработени производи во рамки на активностите за поттикнување на вештините и знаењето на жените

Повикот се однесува за набавка на специјални алатки, премази и модли за работа со полимерна глина и епоксидна смола, во рамки на активностите за поттикнување на вештините и знаењето на жените, во рамки на Годишната програма на ЕСЕ за 2022 година насловена „Заедно за родово еднакво општество“, која е ко-финансирана од Европската Унија.

Понудувачите треба да достават понуда за еден или повеќе од листата на алатки. Премази и модли наведени подолу:

 • Течност за лепење на полимерна глина со керамика и друг материјал кој може да се пече - 40 парчиња
 • Ролер (сукало) за работа со глина - 20 парчиња
 • Метални сечила за работа со глина - 20 парчиња
 • Подлога за обработка на глина и сечење - 20 парчиња
 • Шаблон со букви - 20 парчиња
 • Лак за премачкување на глина - 40 парчиња
 • Алатка за полирање на глина - 40 парчиња
 • Украсна фолија за глина - 60 парчиња
 • Силиконски и метални модли за накит и колачи - 20 парчиња
 • Сетови за изработка на украси - 20 парчиња
 • Прехранбени бои - најмалку 4 бои по 20 парчиња

Покрај понудата, понудувачите треба да достават и пропратна документација:

 • тековна состојба
 • слики од секој понуден производ
 • упатство за употреба на производите
 • начин на испорака

Ве молиме понудите да ги доставите електронски  на е-маил адресата:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. најдоцна до 28 ноември, 2022 година.

Критериуми за избор на најповолна понуда:

 1. Цена за производот
 2. Цена на испорака 

Во рок од три дена по добивањето на понудите, Здружението ЕСЕ ќе формира комисија за разгледување  на добиените понуди и ќе изврши избор на најповолен понудувач.

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар