Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Повик за прибирање на понуди за набавка на полимерна глина за изработка на уникатни рачно изработени производи

Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените (ЕСЕ), согласно воспоставените Правилник и процедури за набавки, објавува:

 

П О В И К   З А   П Р И Б И Р А Њ Е   Н А   П О Н У Д И

за набавка на полимерна глина за изработка на уникатни рачно изработени производи во рамки на активностите за поттикнување на вештините и знаењето на жените

 

Повикот се однесува за набавка на полимерна глина за изработка на уникатни рачно изработени производи, во рамки на активностите за поттикнување на вештините и знаењето на жените, во рамки на Годишната програма на ЕСЕ за 2022 година насловена „Заедно за родово еднакво општество“, која е ко-финансирана од Европската Унија.

Понудената глина треба:

 • да биде специјализирана за изработка на уметнички дела;
 • да биде лесна за изработка и користење од почетници;
 • да може да се пече и да содржи инструкции за користење.

 Заинтересираните понудувачи треба да достават понуда за набавка на 18 различни бои глина и во истата за секоја боја да го наведат следното:

 • Назив на производител и трговска марка на полимерната глина;
 • Боја на полимерната глина;
 • Тежина на едно пакување;
 • Цена без ддв по парче и вкупна цена за 40 парчиња.
 • Рок на траење

Покрај понудата, понудувачите треба да достават и пропратна документација:

 • тековна состојба
 • слики од секоја понудена боја и производ
 • упатство за употреба на производот
 • начин на испорака

Ве молиме понудите да ги доставите електронски  на е-маил адресата:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. најдоцна до 28 ноември, 2022 година.

Критериуми за избор на најповолна понуда:

 1. Цена за производот
 2. Цена на испорака 

Во рок од три дена по добивањето на понудите, Здружението ЕСЕ ќе формира комисија за разгледување  на добиените понуди и ќе изврши избор на најповолен понудувач и и ќе изврши избор на најповолен понудувач.

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар