Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

EU - Violence Against Women Active in Politics

Direct Link to 12-Page 2024 European Parliament Document:

Violence against women active in politics in the EU: A serious obstacle to political participation | Think Tank | European Parliament (europa.eu)

 

Извор: WUNRN – 21.04.2024

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар