Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

EU - Ending Violence Against Women - New Directive +

European Council Infographic 2023 - https://www.consilium.europa.eu/en/infographics/figures-gender-based-violence/

 More information:

Sources:

Извор: WUNRN – 31.10.2023

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар