Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

2022 Trafficking in Persons Report & Country Rankings

Direct Link to Full 634-Page 2022 Report:

337308-2022-TIP-REPORT-inaccessible.pdf (state.gov)

Извор: WUNRN – 21.07.2022

 

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар