Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm+50 Declaration: Restoring Our Common Home

Direct Link to Full Stockholm+50 Declaration:

Stockholm Declaration_EN (takeshape.io)

https://assets.takeshape.io/db34b13d-f9f5-4e4e-9481-899e3e1c34e1/dev/acac744a-429d-47ce-af1e-146073e2d3e5/Stockholm%20Declaration_EN.pdf

Извор: WUNRN – 09.06.2022

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар