Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

UN Secretary-General Report: Our Common Agenda – Gender

Direct Link to Full 86-Page UN 2021 Report:

Common_Agenda_Report_English.pdf (un.org)

 

Извор: WUNRN – 02.02.2022

 

COPASAH Europe

Семејно насилство

Човекови права во здравствена заштита

Фискална Транспарентност 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар